• logo design
  • design sigla
  • creare logo
  • emblema

Logo design - creare sigla / emblema

Suntem o agentie de branding, specializati in logo design, creare sigla / emblema firma. Suntem o echipa creativa ce realizam emblema firma, creare design sigla de inalta calitate, logo design pentru toate tipurile de afaceri.

Avem o experienta de peste 12 ani in design. Realizam logo unic, inspirat din valorile companiei tale si care reflecta intr-o imagine identitatea firmei.

Realizare logo - Etape logo desing - creare sigla

Prima etapa in creare logo o reprezinta identificarea cerintelor Dvs (consultanta, preferinte simbol grafic, culori de folosit, fonturi).
Etapa urmatoare este cea de creatie logo. Designerii nostri vor realiza mai multe propuneri grafice, tinand cont de cerintele Dvs, iar ulterior, eventuale modificari pana la stabilirea formei finale a siglei.

Dupa efectuarea modificarilor dorite, va livram fisierul sursa (design vectorial Corel), impreuna cu fisiere export in formate necesare pentru preview, inserarea in doocumente: pdf, jpg, png transparent. Fisierul sursa vectorial permite redimensionarea siglei, fara a afecta calitatea ei.

Tipuri de logo:
- Logo text - contine doar numele firmei, folosind un font special
- Logo grafic - contine imagini abstracte, forme geometrice
- Logo ce combina grafica si textul, un simbol grafic dar si text (denumirea firmei).

Logo se poate utiliza in designul pentru cartile de vizita, brosuri, foi cu antet, semnatura e-mail, pliante, mape de prezentare, in site.

© Copyright 2016 Logo-Sigla.ro. Web Design : Light Pixel